borcan-sticla-violet-ambalare-produse-cosmetice-naturiste-Atelierul-Kalari

Sticla violet, echilibru de culori yin și yang

Pentru că noi utilizăm diferite substanțe botanice, uleiuri vegetale și alte substanțe naturale pentru produsele de îngrijire a pielii, dorim să ne asigurăm că le păstrăm integritatea cât mai mult timp posibil, fără a adăuga conservanți toxici. Ambalarea are un impact uriaș asupra acestor ingrediente. De aceea am ales să ambalăm produsele Kalari în sticle și borcane brune, închise la culoare și sticlă violet.

Plantele, deși au nevoie de lumina soarelui pentru a se dezvolta, dacă sunt lăsate în lumină prea mult timp, încep să se ofilească. Când produsele naturale de îngrijire a pielii sunt expuse la lumină, acestea încep să-și piardă potența, deoarece ingredientele încep să se oxideze, și-și pierd scopul benefic pentru care au fost preparate.

Sticla violet este o sticlă antioxidantă, care funcționează în esență ca un filtru natural. Biovitalitatea și aromele sunt îmbunătățite, permițând pătrunderea a trei frecvențe de lumină foarte specifice care hrănesc și protejeză substanțele naturale: lumina violetă vizibilă, razele UVA și razele infraroșii.

Sticla violet, protejează produsul de degradare, energizează și îmbunătățește în mod natural calitatea substanțelor, menținându-le vigoarea fără conservanți toxici.

Inspirați de egiptenii, care își păstrau cele mai prețioase substanțe, uleiuri, balsamuri și poțiuni în borcane de culoare aurie sau violetă, noi îți împărtășim un elixir de frumusețe autentic, crema Freya.

Pe lângă faptul că este un mod sănătos de a abala produsele, sticla este, de asemenea, ecologică și 100% reciclabilă.

După ce terminați de folosit crema și curățați borcanul, îl puteți folosi pentru conservarea condimentelor sau a plantelor uscate.

Atelierul Kalari, prin procesele de fabricare, politica privind gestionarea deșeurilor, acțiunile ecologiste, își dorește menținerea unei relații echilibrate cu pământul și mediul, fiind fideli motto-ului nostru: „Echilibrul Perfect”. Mai mult, recomandăm clienții noștrii să recicleze ambalajele, sortându-le pe categorii de deșeuri.

Dacă doriți și nu vă este prea dificil, puteți returna recipientele din sticlă, ale produselor comercializate de noi, la sediul firmei și veți primi un discount de 2 lei pentru fiecare recipient* returnat, la viitoarea comandă.

Strânge minim 10 recipiente din sticlă, împachetează-le cu grijă, pentru a ajunge în siguranță la noi. Contactează-ne telefonic sau pe e-mail și noi vom trimite gratuit curierul la dumneavoastră pentru a ridica pachetul. Bineînțeles vei primi și discount-ul de 2 lei pentru fiecare recipient* de sticlă aflat în colet. Putem colecta doar în localitățile unde sunt sedii ale curierului Sameday.

Adresă punct de colectare:

Atelierul Kalari

Primăverii 19, bl C3, sc A

Bârlad 731171

Vaslui

Telefon: 0745556583 / 0787816499

kalaricosmetics@gmail.com

*ATENȚIE!acceptăm spre retur doar recipientele din sticlă, ale produselor cosmetice fabricate de Atelierul de Produse Cosmetice Kalari, fără ciobituri sau crăpături.

2 thoughts on “Sticla violet, echilibru de culori yin și yang”

    1. Multumim pentru cuvinte. Ne pare bine sa cunoastem oameni deosebiti si poate produsele noastre o sa te faca sa te simti ca acasa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *