Termeni și condiții

Site-ul www.kalari.ro, denumit în continuare “magazin”, “site” sau ”vânzător”, este proprietatea SC KALARI FAMILY SRL, înregistrată laRegistrul Comerțului Vaslui cu numărul de ordine J37/641/10.07.2019, având Codul Unic de Înregistrare: 41377645, sediul în strada Vărăriei, nr 76, Bârlad, județul Vaslui și punctul de lucru în Bârlad, bd. Primăverii, nr 19, bl C3, sc A, parter, județul Vaslui.
Accesul pe site-ul www.kalari.ro, în vederea efectuării unei comenzi, plată, vizitare, autentificare sau crearea unui cont este permis oricărei persoane fizice sau
juridice, denumită în continuare Client. Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.kalari.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Acești termeni pot fi actualizați oricând de către SC KALARI FAMILY SRL, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil. Navigarea pe site,utilizarea sau culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către SC KALARI FAMILY SRL, reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.kalari.ro

Întregul conținut al www.kalari.ro (text, grafică, logo, iconuri, imagini, bază e date) este proprietatea SC KALARI FAMILY SRL și este protejat de legea dreptului de autor și de legile privind dreptul la proprietate intelectuala și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului www.kalari.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare. SC KALARI FAMILY SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.kalari.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC KALARI FAMILY SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepseste conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus mentionat

Magazinul nu este responsabil pentru deteriorarea sau efectele nedorite ale produselor ce au fost păstrate sau utilizate altfel decât s-a menționat pe site sau pe ambalaj. Cumpărătorul are obligația de a inspecta imediat produsele achiziționate și de a semnala magazinului, în cel mai scurt timp, orice probleme sesizate.
Magazinul nu poate fi făcut responsabil pentru efectele utilizării produselor comercializate pe site, inclusiv pentru efectele utilizării eronate sau în alte scopuri decât cele recomandate.

Informațiile oferite pe acest website sunt corecte și actuale, în limita cunoștințelor noastre. Ele sunt furnizate cu bună intenție, dar nu pot fi considerate recomandări sau garanții ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizării produselor și nu reprezintă o obligație contractuală a magazinului către cumpărător. Aceste informații nu sunt exhaustive și nu acoperă toate efectele adverse sau interacțiunile și incompatibilitățile posibile pe care produsele de pe acest site le pot avea cu alte produse utilizate de client (fie ele medicamente, cosmetice, alimente etc).

Totodată, informațiile oferite prin site sau pe alte căi de către angajații SC KALARI FAMILY SRL (email, telefonic, rețele sociale etc), nu pot fi folosite pentru a diagnostica, trata sau preveni boli. Fiecare utilizator în parte trebuie să discearnă pentru el însuși dacă un produs și modul său de utilizare i se potrivește sau nu. Cumpărătorul este responsabil să se informeze cu privire la modul corect de utilizare în condiții de siguranță a produselor, dar și cu privire la legislația în vigoare referitoare la revânzarea produselor cumpărate sau fabricate cu produsele achiziționate. În cazul achiziționării produselor de pe www.kalari.ro în scopul revânzării, magazinul www.kalari.ro nu își asumă niciun fel de răspundere legată de activitatea celui care revinde, acesta din urmă fiind singurul responsabil cu respectarea legislației în vigoare.

Fotografiile de pe site au caracter informativ și pot conține alte produse sau accesorii care nu se vând împreună cu produsul descris. Toate promoțiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor SC KALARI FAMILY SRL. SC KALARI FAMILY SRL nu va acorda nicio garanție referitoare la: evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor. 

Astfel, SC KALARI FAMILY SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele SC KALARI FAMILY SRL, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.kalari.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare. 

Conținutul paginii web www.kalari.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate pe site nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995 și completările ulterioare.

Informațiile publicate pe site nu reprezintă sfat medical și nu constituie un înlocuitor al acestuia. Persoanele cu probleme de sănătate trebuie să consulte medicul. Unele produse naturale pot interacționa cu tratamentul dumneavoastră, de aceea trebuie informat medicul când luați o decizie în ceea ce privește utilizarea produselor de pe www.kalari.ro. Persoanele în vârstă, copiii, persoanele cu piele sensibilă sau probleme de sănătate și femeile însărcinate trebuie să folosească cu precauție produsele care conțin uleiuri esențiale, dar și alte produse de pe site și să informeze imediat medicul cu privire la orice efect secundar constatat.
Recomandăm efectuarea testelor de alergie înainte de utilizarea oricărui produs comercializat pe www.kalari.ro.

Nu lăsați produsele, în special cele care conțin uleiuri esențiale, săpunurile naturale sau produsele de igienă, la îndemâna copiilor. Produsele comercializate pe www.kalari.ro nu sunt toxice. Totuși, nu sunt potrivite ca jucării pentru copii. Vă rugăm nu lăsați copilul să se joace cu produsele cosmetice (nesupravegheat). Asigurați-vă că țineți produsele închise și departe de locul în care copilul poate ajunge la ele. Dacă un produs cosmetic ajunge în ochii copilului, încercați să clătiți bine ochiul (ochii) cu apă curată și călduță. Dacă copilul înghite un produs cosmetic clătiți gura copilului cu apă curată (nu îi dați copilului lapte sau apă sărată să bea). Dacă copilul vomită, vă rugăm țineți-l în așa fel încât capul să fie poziționat mai jos decât stomacul. Dacă iritația și simptomele continuă, contactați medicul.

Uleiurile esențiale sunt foarte puternice și de aceea produsele care conțin uleiuri esențiale trebuie utilizate cu precauție și recomandăm să fie sub sfatul medicului; este interzis să se folosească produse care conțin uleiuri esențiale pe mucoase, în ochi sau a se înghiți; este de asemenea interzis a se asocia produsele care conțin uleiuri esențiale cu medicamentele; se interzice a se folosi de către femeile însărcinate sau care alăptează, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sănătate sau cu alergii respiratorii; unele dintre produsele care conțin uleiuri esențiale pot fi iritante pentru pielea sensibilă, sau pentru un anumit tip de piele. Recomandăm efectuarea unui test înainte de utilizarea pe o suprafață mai întinsă a pielii (folosiți produsul ce conține uleiul esențial pe o mică porțiune și așteptați 24 de ore pentru a putea observa eventualele reacții negative ale pielii); este recomandabil să nu vă expuneti la soare după utilizarea produselor care conțin uleiuri esențiale, întrucât unele dintre ele sunt fototoxice; dozajele și recomandările de pe etichete și de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ și nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.

O serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţiile ulterioare, referitoare la calitatea produselor comercializate de pe site, trebuie să țină cont de aceste condiții și probarea lor, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare după ce produsele comandate de pe site ajung în posesia dumneavoastră. Pentru reclamații ne puteţi contacta, în scris la adresa: bd. Primăverii, nr 19, bl C3, sc A, parter, Bârlad 731171, județul Vaslui; pe e-mail: kalaricosmetics@gmail.com; sau prin telefon, 0745.556.583, în timpul programului de lucru L-V 9:00 – 17:00.

Prețurile afișate pe site sunt actualizate la zi, cu excepția celor pentru produsele cu starea “nu este în stoc”, pentru care magazinul nu poate garanta prețul. Toate prețurile includ TVA și sunt exprimate în RON. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt afișate de sistem la finalizarea comenzii. În rare cazuri, datorită unei greșeli umane sau de sistem, unele produse sau servicii pot fi listate la preț eronat. În aceste cazuri, SC Kalari Family SRL își rezervă dreptul de modifica sau anula comenzile care conțin astfel de bunuri sau servicii și de a corecta erorile de sistem sau/și prețurile eronate. Dacă produsele ale căror prețuri au fost listate în mod eronat au fost deja plătite de către client, SC Kalari Family SRL va returna contravaloarea acestora în contul indicat de cumpărător. SC Kalari Family SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor fără notificarea prealabilă a utilizatorilor site-ului.

În calitatea de utilizator al www.kalari.ro, aveţi posibilitatea de a vă crea un cont. Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteti obligat sa ne furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră implică imposibilitatea efectuării comenzii.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat SC KALARI FAMILY SRL cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii. SC KALARI FAMILY SRL nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră. Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său. Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

 

Orice client poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul Contul meu, disponibil pe pagina principală. Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Ai posibilitatea de a-ți da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod vei fi la curent cu activitatea noastră pe site.

Tentativele de acces neautorizat la site, încercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.kalari.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.kalari.ro şi vor fi raportate autoritatilor competente, punând în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt. Se consideră fraudă și plasarea unei comenzi cu adresă falsă sau date de identificare false.

 1. Cumpărătorul poate renunța la o comandă telefonic sau prin email, fără costuri suplimentare, dacă expedierea nu a fost încă făcută. În cazul în care comanda a fost deja plătită, contravaloarea ei, mai puțin comisioanele și taxele percepute de bănci pentru cele două tranzacții, se va returna cumpărătorului.
  În cazul în care comanda a fost deja expediată și cumpărătorul renunță la ea, acesta va suporta cheltuielile de transport, livrare și retur aferente, iar din contravaloarea comenzii ce se restituie cumpărătorului, se vor reține eventuale comisioane și taxe bancare survenite la achiziția inițială și la restituire.
  www.kalari.ro respectă prevederile Ordonanței de urgență nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ce conferă cumparatorului dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumpărate, să le returneze, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt în aceeași stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul. Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă forme de consum sau uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. Dacă te gândești să returnezi un produs, te rugăm să iei această decizie înainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a-ți permite să examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ți oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Te rugăm  să ai în vedere că nu se acceptă returul dacă produsele sunt testate/încercate. Deși o parte din produse nu sunt sigilate, în cadrul procedurii de verificare se depistează dacă ele au fost desfăcute și probate, iar returul nu este acceptat. Aceste produse îți  vor fi returnate prin curier, cu plata ramburs. Produsele comandate on-line nu sunt testere, de aceea te rugăm să ai în vedere să îți alegi exact produsul dorit.

Dacă dorești să returnezi un produs achiziționat de pe www.kalari.ro, te rugăm să urmezi umătorii pași:

 1. Informează-ne cu privire la intenția de a returna produsul achizionat. Poți face acest lucru printr-un email la kalaricosmetics@gmail.ro cu subiectul “cerere de retur” prin care să ne informezi cu privire la solicitarea de retragere din contract. Te rugăm să specifici numele complet și corect, adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, numărul facturii și data emiterii; sau telefonic, la numărul 0745.556.583, în timpul programului de lucru L-V 9:00 – 17:00. Te rugăm să ne informezi cu privire la opțiunile de retur, și anume dacă dorești să inlocuiești produsul cu un altul existent în stoc sau dacă doresti să îți returnăm contravaloarea produsului. În cazul în care dorești să primești contravaloarea produsului, te rugăm să ne trimiți un cont IBAN în lei pentru returnarea sumei.
 2. Pregătește coletul și contactează curierul. Dacă ai ajuns la acest pas, te rugăm să soliciți curierului preluarea coletului. Conform Ordonanței de urgență nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, vei suporta costurile de transport.§
  ATENȚIE: Plata returului se face de către expeditor. Coletele expediate cu plata transportului de către SC KALARI FAMILY SRL, vor fi refuzate.
 3. Coletul va conține produsul pe care dorești să-l returnezi, ambalat corespunzător, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, într-o cutie închisă cu bandă adezivă. De asemenea, te rugăm să returnezi produsul împreună cu documentele însoțitoare. Dacă ai beneficiat de produse promo sau cadou, va trebui să le  returnezi și pe acestea în stare intactă. 
 4. După ce coletul a ajuns la noi, se face recepția cantitativă și calitativă a produselor returnate. Dacă produsul returnat a fost desfăcut și prezintă urme că a fost folosit sau încercat, el îti va fi reexpediat, costul transportului fiind în sarcina clientului. Te vom contacta telefonic sau prin email pentru a-ți aduce la cunoștință rezultatele finale constatate în maxim 48 de ore de la primirea produsului.
 5. Dacă ai optat pentru rambursarea sumei, iar produsul pe care l-ai returnat îndeplineste condițiile de retur, îți vom vira banii în contul specificat de tine în e-mail. Banii vor fi vizibili în contul tău în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care se face recepția produsului returnat.
 6. Nu putem controla modul în care cumpărătorii stochează și manipulează produsele cumpărate, de aceea nu vor fi luate în considerare reclamațiile legate de calitatea produselor care au fost păstrate în condiții neconforme sau care au fost folosite în alt mod decât cel recomandat pe magazin.
  Conform O.U.G. nr 34/2014, nu pot face obiectul returului:
  *produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

  *produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate după cerințele acestuia;
  *produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  *produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

 7. În cazul în care au fost trimise produse care nu corespund specificațiilor de pe site sau au fost trimise greșit sau la alt volum decât cel comandat de client, cumpărătorul trebuie să anunțe www.kalari.ro în scris, printr-un e-mail la  kalaricosmetics@gmail.ro, sau telefonic, la numărul 0745.556.583, în timpul programului de lucru L-V 9:00 – 17:00 și le poate returna fără a suporta taxele de expediere. Magazinul se angajează să înlocuiască produsele trimise greșit cu unele conforme sau să restituie suma achitată inițial de client în termen de 14 zile de la data primirii returului.
  Clienții sunt rugați să fotografieze coletele care nu le parvin în stare bună și să întocmească împreună cu curierul un proces verbal în care să specifice neregulile constatate, înainte de a refuza pachetele respective.
 8. Dacă în colet au fost puse în mod eronat și alte produse decât cele comandate de client, acesta este rugat să informeze www.kalari.ro și este exonerat de plata contravalorii lor, precum și de plata cheltuielilor de retur aferente. În cazul în care clientul constată lipsa unor produse din colet sau erori în factura ce le însoțește, trebuie să le reclame în scris sau telefonic în termen de 5 zile de la primirea pachetului.
 9. În cazul în care produsele returnate fac obiectul unei reclamații privind calitatea lor, produsele vor fi inspectate de către vânzător și dacă în urma inspecției nu se constată diferențe organoleptice sau de altă natură față de descrierea produsului de pe magazin, rambursarea contravalorii va fi refuzată. Înainte de a reclama calitatea unui produs, cumpărătorul are obligația de a citi descrierea acestuia de pe magazin, întrucât unele produse pot prezenta în mod natural sedimente sau mirosuri care pot fi considerate dezagreabile, dar care nu constituie probleme de calitate.

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa kalaricosmetics@gmail.ro

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitatea produselor, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului.
Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC KALARI FAMILY SRL prelucrează datele dumneavoastră personale în deplină concordanță cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) și ale Legii nr 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată.

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin intermediul magazinului nostru online precum și prin alte mijloace.

Dacă aveți întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, puteți să ne contactați aici: e-mail kalaricosmetics@gmail.ro; telefonic 0745.556.583, în timpul programului de lucru L-V 9:00 – 17:00; în scris către SC KALARI FAMILY SRL, la adresa: bd. Primăverii, nr 19, bl C3, sc A, parter, Bârlad 731171, județul Vaslui. Informațiile pe care le primim de la clienții noștri ne ajută să personalizăm și să îmbunătățim în permanență experiența dvs. de cumpărături pe www.kalari.ro. Colectăm informații personale de la dvs. când trimiteți în mod voluntar informații direct nouă sau site-ul nostru. Puteți alege să nu furnizați anumite informații, dar în acest caz, este posibil să nu vă putem oferi serviciile noastre complete.

În ceea ce privește fiecare vizită pe site-ul nostru, putem colecta următoarele informații:

Informațiile personale de contact pe care le procesăm din paginile noastre de verificare și de creare a contului de utilizator pot include nume, adresă, adresă de e-mail și numărul de telefon. Aici sunt incluse și informațiile pe care le furnizați atunci când completați un formular, oferiți feedback sau recenzii despre produsele sau site-urile noastre, participați la concursuri prin intermediul site-ului nostru, corespondați cu noi, cumpărați produse de pe site, vă abonați la listele de e-mail sau răspundeți la sondaje sau promoții.

Informații tehnice, inclusiv adresa IP (Internet Protocol) utilizată pentru a vă conecta calculatorul la Internet, datele dvs. de logare, tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in din browser, sistemul de operare și tipul device-ului folosit.

Informații despre paginile accesate în timpul vizitei dvs., inclusiv adresa completă a resurselor (URL), clickstream-ul către, prin și de pe site-ul nostru (inclusiv data și ora); produse pe care le-ați vizualizat, căutat sau adăugat în coș; timpul de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și ștergerile) și metodele utilizate pentru navigare și orice număr de telefon folosit pentru a ne apela.

Categoriile de informații cu caracter personal pe care le colectăm:

*Comentarii și opinii: cum ar fi comentariile și opiniile pe care le trimiteți atunci când oferiți feedback sau recenzii despre produsele sau site-ul nostru sau când răspundeți la sondajele, concursurile și promoțiile noastre.

*Mesaje către noi: mesaje pe care le trimiteți, prin e-mail și corespondență scrisă.

*Mesaje către noi prin intermediul formularului de contact de pe site: nume, email, telefon, mesaj, data și ora.

*Informații privind cumpărăturile și plățile: vom păstra înregistrările produselor și serviciilor pe care le cumpărați de la noi și metoda de plată utilizată pentru tranzacție.

*Preferințele dvs.: alegerile pe care le faceți, cum ar fi preferințele de notificare și de mesagerie sau alegerile privind modul în care este afișatsite-ul.

*Informații despre produsele pe care le-ați vizualizat sau pe care le-ați adăugat în coșul dvs. pe site.

Colectăm informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, cum ar fi paginile și link-urile pe care le accesați, ora la care accesați site-ul și durata vizitei, site-ul web de pe care accesați magazinul nostru sau pe care îl accesați după părăsirea site-ului nostru și opțiunile pe care le alegeți atunci când utilizați site-ul.

De asemenea, colectăm informații despre computerul sau dispozitivele electronice pe care le folosiți pentru a vă conecta la site, cum ar fi detalii despre tipul de dispozitiv (care poate include numere de identificare unice ale dispozitivului),sistemul său de operare, browserul și aplicațiile conectate la site prin intermediul dispozitivului, furnizorul de servicii Internet sau rețeaua dvs. mobilă, adresa dvs. IP și numărul dvs de telefon.În mod obișnuit, informațiile pe care le colectăm cu privire la modul în care utilizați sau vă conectați la site sunt asociate cu dispozitivul dvs. și nu cu dvs. ca persoană denumită. Cu toate acestea, dacă sunteți conectat (ă) la un cont înregistrat, aceste informații pot fi, de asemenea, asociate direct cu dvs.

Informații despre locația dvs.: În afară de informațiile pe care alegeți să le furnizați, nu colectăm informații despre locația dvs. exactă. Adresa IP a dispozitivului dvs. ne poate ajuta să determinăm o locație aproximativă, dar aceasta nu va fi mai exactă decât orașul, statul sau țara în care utilizați dispozitivul.

Informații furnizate de alte organizații: alte organizații pot furniza informații pe care le asociem cu dvs. în cazul în care li se permite în mod legal să le partajeze, cum ar fi detalii de contact, date demografice sau informații de navigare pe Internet.

Informații din partea organizațiilor de combatere a fraudei și de prevenire a criminalității: dacă există suspiciuni de fraudă sau de altă activitate criminală în legătură cu contul dvs., este posibil să primim informații de la aceste organizații.

*Pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din orice contracte încheiate între dvs. și noi și pentru a vă furniza informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați de la noi.

*Pentru a vă contacta ocazional pentru scopuri de cercetare, deoarece căutăm mereu modalități de îmbunătățire a experienței utilizatorului pe site-ul nostru.

*Pentru a ne asigura că conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru dispozitivele dvs.

*Pentru a vă furniza informațiile, produsele sau serviciile pe care le solicitați de la noi sau despre care considerăm că vă interesează, în cazul în care v-ați dat acordul pentru a fi contactat în astfel de scopuri.

*Pentru a vă contacta direct sau indirect, utilizând o terță parte de încredere care acționează în numele nostru, în scopul marketingului descris detaliat mai jos. Vom face acest lucru numai în conformitate cu legislația în vigoare.

*Pentru a vă informa despre modificările aduse serviciilor noastre.

*Pentru a procesa orice comentarii făcute publice de dvs. pe rețelele de comunicare socială.


Marketing 

Dacă sunteți un contact sau un client existent, vă vom trimite numai prin mijloace electronice (e-mail) informații despre serviciile sau bunurile pe care le-ați achiziționat anterior de la noi sau despre care ați întrebat. Vă putem trimite notificări prin e-mail în legătură cu comanda dvs. Dacă sunteți un client nou și permiteți unor terțe părți selectate să vă utilizeze datele, noi (sau ei) vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă v-ați dat acordul. Puteți alege să nu primiți aceste tipuri de comunicări contactând-ne pe kalaricosmetics@gmail.ro.

Publicitatea pe site și pe alte site-uri web:

Noi sau partenerii noștri de publicitate vă putem afișa reclame pe site-ul nostru sau pe alte site-uri web. Pentru a face acest lucru, noi sau partenerii noștri de publicitate putem colecta informații despre modul în care utilizați site-ul sau despre tipul altor pagini web pe care le accesați, conținutul și anunțurile pe care dvs. le vizualizați. Informațiile colectate pot include, de asemenea, adresa IP a dispozitivului cu care vă conectați la site sau adresa de e-mail pe care ne-o furnizați. Noi sau partenerii noștri de publicitate folosim informațiile colectate pentru a ne asigura că reclamele pe care le vedeți pe site sau pe alte site-uri sau aplicații (unde partenerii noștri au spațiu publicitar) sunt relevante pentru dvs. Tehnicile pe care partenerii noștri de publicitate le utilizează recunosc dispozitivul sau adresa de e-mail pe care o utilizați, dar nu vă vizează pe dvs. ca persoană individuală. De obicei, pentru a furniza acest tip de publicitate sunt utilizate cookie-urile și tehnologiile similare. Puteți afla mai multe despre cookie-uri și despre cum să gestionați modul de utilizare a acestora, citind Politica de cookie-uri. 

Email Marketing – Dorim să vă contactăm prin e-mail cu informații despre produsele și serviciile noastre. Dacă nu doriți ca noi să vă trimitem e-mail marketing, vă rugăm să ne anunțați pe kalaricosmetics@gmail.ro. De asemenea, vă puteți dezabona de la e-mailurile noastre de marketing în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care vi le trimitem. Nu vă vom trimite niciodată un e-mail în acest mod fără consimțământul dvs. implicit, care necesită să vă înscrieți în mod activ prin intermediul unei căsuțe sau al unui buton de pe site-ul nostru, unde setarea implicită nu ar fi aceea că sunteți de acord.

Informații pe care le partajăm cu terțe părți:

Vom păstra informațiile dvs. în cadrul “organizației”, cu excepția cazurilor în care divulgarea este solicitată sau permisă de lege sau când folosim furnizori de servicii terți (procesatori de date) pentru a vă furniza și a sprijini serviciile noastre. Nu vom vinde niciodată date ale clienților noștri și le partajăm doar atunci când lucrăm cu terțe părți și este absolut necesar. Toate părțile terțe trebuie să prelucreze informațiile personale în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor. Nu vor împărtăși datele dvs. personale cu nici o organizație în afară de noi. Ei le vor păstra în siguranță, doar pe perioada indicată de noi.
Consultați mai jos lista de servicii în care folosim procesatori de date ca terță parte:

*Autentificare și servicii de informare pe email: Google, Facebook
*Plata cu cardul: PayU, PayU România, Banca Transilvania
*Furnizorii de e-mail: Google, Microsoft
*Contabilitate
*Servicii IT și de comunicare
*Livrarea produselor comandate: curierii

Este posibil să partajăm informațiile dvs. unor terțe părți precum: parteneri de afaceri, furnizori și sub-contractanți utilizați pentru îndeplinirea oricărui contract pe care îl încheiem cu dvs. Exemple de sub-contractanți includ: curierii, companii pentru securitatea și protecția împotriva fraudei, companii de marketing, companii care oferă suport IT și companii de audit. Fiecare dintre aceste companii externe are un contract cu noi care confirmă modul în care procesează informațiile dvs., astfel încât aceștia să poată utiliza aceste informații numai pentru a vă furniza servicii și pentru niciun alt motiv. Google Analytics și furnizorii de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru pentru a vă îmbunătăți experiența dvs pe site-ul nostru. Aceste terțe părți pot utiliza informațiile dvs. numai în conformitate cu instrucțiunile noastre și nu le dezvăluie sau le utilizează în alte scopuri. Aveți dreptul să vă răzgândiți în orice moment și să optați pentru dezabonare.

Putem divulga informațiile dvs. personale unor terțe părți:

*Dacă suntem obligați să divulgăm sau să vă împărtășim datele personale pentru a respecta orice obligație legală sau chestiune de reglementare.
*Pentru a ne apăra împotriva oricărei reclamații a unei terțe părți.
*Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța angajaților noștri și ale clienților noștri. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protejării împotriva fraudelor, prevenirii activităților ilegale sau criminale și reducerii riscului de securitate.

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi SC KALARI FAMILY SRL, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.kalari.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi SC KALARI FAMILY SRL.

SC KALARI FAMILY SRL își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul și/sau orice conținut fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului.

SC KALARI FAMILY SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul site-ului www.kalari.ro.